Furnizare gaze naturale

NATIONAL POWER CORP este un jucător de încredere pe piața energetică din Republica Moldova, specializat în furnizarea gazelor naturale prin rețeaua de transport și distribuție. Suntem cointeresați să satisfacem nevoile clienților noștri, oferind soluții adaptate care abordează toate complexitățile. Cu o înțelegere profundă a pieței energetice și contracte flexibile, suntem aici pentru a vă ajuta să fiți concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. Putem oferi o gamă variată de soluții contractuale, indiferent dacă doriți acorduri pe termen lung sau contracte spot cu prețuri fixe. Mecanismul de stabilire a prețurilor este transparent și menținut constant, asigurând că operațiunile dvs. nu vor fi afectate. Cu NATIONAL POWER CORP, aveți un partener de încredere care vă susține și furnizează gaze naturale în mod eficient și sigur, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs.

Furnizare gaze naturale

Furnizare energie electrica

NATIONAL POWER CORP este un furnizor de energie electrică dedicat consumatorilor noncasnici din Republica Moldova. Acționăm în baza unei licențe ce permite furnizarea de energie electrică la tarife nereglementate, în concordanță cu cerințele pieței. Aceste tarife sunt rezultatul negocierilor dintre furnizor și consumatorul final, reflectate într-un contract semnat de ambele părți. Acest aspect înseamnă că costurile pot varia în funcție de factori precum consumul de energie și termenii contractuali. Această flexibilitate este esențială pentru a răspunde la nevoile specifice ale diferitelor afaceri și organizații care se bazează pe energie electrică pentru activitățile lor.

Furnizare energie electrica

Audit energetic

Auditul energetic este o analiza a consumului de energie al companiilor, în urma acestuia rezultând programe de măsuri pentru creșterea eficienței energetice, reducerea consumului și costurilor. Pașii necesari pentru a beneficia de un audit energetic:

Realizarea+unui+contract+de+prest%C4%83ri+servicii+%C3%AEntre+dumneavoastr%C4%83+%C8%99i+noi.Realizarea unui contract de prestări servicii între dumneavoastră și noi.

Noi+vom+face+o+inspec%C8%9Bie+tehnic%C4%83+a+cl%C4%83dirii%2C+pe+teren%2C+pentru+a+culege+informa%C8%9Biile+necesare+%C8%99i+a+face+m%C4%83sur%C4%83torile+specificeNoi vom face o inspecție tehnică a clădirii, pe teren, pentru a culege informațiile necesare și a face măsurătorile specifice

V%C4%83+trimitem+un+chestionar+prin+care+v%C4%83+vom+solicita+informa%C8%9Bii+legate+despre+consumul+de+energie+pe+ultimii+3+ani+calendaristici+%C3%AEncheia%C8%9Bi+%C8%99i+informa%C8%9Bii+generale+despre+firm%C4%83.Vă trimitem un chestionar prin care vă vom solicita informații legate despre consumul de energie pe ultimii 3 ani calendaristici încheiați și informații generale despre firmă.

Realiz%C4%83m+raportul+de+audit%2C+prin+care+v%C4%83+propunem+m%C4%83surile+optime+pentru+reducerea+consumului+energetic.Realizăm raportul de audit, prin care vă propunem măsurile optime pentru reducerea consumului energetic.

Audit energetic